Rug-, nek- of schouderklachten kunnen ontstaan als uw bed te zacht of juist te hard is. Een goed bedysteem zorgt ervoor dat uw schouder en heup voldoende weg kunnen zakken in het bed, terwijl het bekken, de taille en de rugholte voldoende ondersteuning krijgen. Met als doel een natuurlijke ligging van uw wervelkolom. Wanneer uw wervelkolom snachts goed ondersteund wordt, kan uw lichaam echt ontspannen, herstelt u beter en rust u beter uit. Wanneer dit niet het geval is moet uw rug snachts aan het werk, is de diepe slaap minder lang en kunnen er klachten ontstaan.

Let op! Indien uw bedsysteem te zacht is, dan gaat een nieuwe topper u niet helpen met uw lichamelijke klachten. Een topper is nameljk niet in staat om ondersteuning te geven, maar functioneert puur voor extra zone en comfort.

Indien uw bedsysteem te hard is, dan merkt u dat vaak aan gevoelige schouders en heupen en lage rugpijn. Uw taille en rugholte vinden te weinig ondersteuning, waardoor uw wervelkolom in een verkeerde houding komt te liggen. Een goede topper kan in deze situatie verlichting brengen of zelfs een oplossing bieden voor uw klachten. 
We hebben een aantal toppers voor u geselecteerd die goed in staat zijn om wat extra zachtheid te creeëren rond de schouder en de heup, zodat u in het vervolg een stuk comfortabeler zult liggen.


Weergave:
 


Bezig met laden...
15%
visibility

Topper Dyora latex

10 cm luxe latex topper

285,00

242,25

visibility

Topper Hidra HR

Zeer comfortabele HR60 topper

220,00

visibility

Topper Luxery

Luxe Talalay dekmatras met bies

869,00

visibility

Topper Noflik Talalay

Majestueuze Avek Talalay topper

910,00

visibility

Topper Premium

Hoogwaardig Talalay dekmatras

616,00

visibility

Topper Silda HR

Comfortabele HR60 topper

194,00

visibility

Topper Simmer Talalay

Royale Avek Talalay topper

815,00

visibility

Topper Supersoft split

Zeer zachte koudschuim topper

1.000,00

visibility

Topper Supersoft

Zeer zachte koudschuim topper

400,00

visibility

Topper Talalay split

Koel en elastisch latex Talalay

1.900,00

visibility

Topper Talalay

Koel en elastisch latex Talalay

850,00